Teemme juhlista kuin juhlista herkkua

Catering

Häät, hautajaiset, syntymäpäivät, valmistujaiset – mitä vain on mielessäsi, me autamme! Tarjoamme catering-palvelua jopa isoihin yritystilaisuuksiin. Palveluihimme kuuluvat tietenkin maistuvat ruuat ja mielikuvituksellisen upeat kakut, mutta myös tarjoilu, liinat, astiavuokraus ja juhlapaikan koristelu. Catering-palvelumme liikkuu juhlapaikallesi Joensuuhun ja Joensuun lähiseudulle, aina Enosta Kesälahdelle ja ilomantsiin. Tarvittaessa kauemmaksikin.

Pata247 - Catering yrityksille, Joensuu, Pohjois-Karjala

Maistuvaa ruokaa

rouhealla otteella

Maku on kaiken A ja O. Takaamme, että laadukkaista raaka-aineista intohimolla valmistettu ruokamme ei jätä vieraitasi kylmiksi eikä nälkäisiksi. Toteutamme toiveidesi menun vankalla ammattitaidolla ja modernilla otteella, makuun panostaen ja vieraidesi erityisruokavaliot huomioiden. Autamme juuri sinun juhlisii sopivan kattauksen suunnittelussa: halusit sitten perinteistä tai kokeilevaa, suomalaista tai maailman keittiöistä ammentavaa, osaamme suositella sopivia vaihtoehtoja. Raaka-aineessa suosimme lähellä tuotettua. 

”Kiitos! Ollaan erittäin tyytyväisiä ja mahat täynnä” – Jaana

Pata247 - Kakut juhliin, Pohjois-Karjala

Kakkuja

vaativampaankin makuun

Komea kakku kruunaa juhlan! Kakkutaiturimme käsissä syntyy mitä herkullisimpia ja mielikuvituksellisimpia kakkuja aina yksisarviskakuista monikerroksisiin hääkakkuihin. Ainutlaatuiset erikoiskakut suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja yksilöllisesti. Jokainen kakkumme on uniikki. Teemme mittatilauskakkuja niin kattauksen yhteyteen kuin erikseen tilattuina. Perinteiset täytekakut vain pitopalvelun yhteydessä.

 

”Kiitos kakuntekijälle, ihan huippu kakku <3 ” – Nina 

Juhlapaikka

Kauniiksi

Anna meidän hoitaa juhlapaikan somistus ja keskity itse nauttimaan kauneudesta ja herkuista! Pitopalvelun yhteydessä voimme koristella juhlapaikan. Yhteistyössä yhteistyökumppanimme kanssa toteutamme myös upeat kukkakoristelut juhlapaikoille. Muiden koristeiden hankinnasta sovitaan aina asiakkaan kanssa. Toteutamme koristelut aina yksilöllisesti ja budjetin huomioiden.

Pata247 - Juhlapaikka kauniiksi

Iloiset

Tarjoilijat

Voimme toteuttaa juhliisi näyttävän, herkkuja notkuvan pitopöydän tai tarjoilla ruuan lautasannosteltuna. Tarjoilijoiden määrä ja tarjoilun hinnoittelu määräytyy aina tilaisuuden mukaan. Jos et tarvitse tarjoilua, voit tilata ruuat myös mukaan tai juhlapaikalle toimitettuna. Pakkaamme ruuan kertakäyttöastioihin tai meiltä vuokrattaviin tyylikkäisiin tarjoiluastioihin sopimuksen mukaan. Tuomme lämpimän ruuan lämpöhauteissa myös juhlapaikoille, joissa ruuanlaitto- ja lämmitysmahdollisuutta ei ole.

Pyydä tarjous

Herkullisiin juhliin