Tilaisuus, joka saa veden kielelle

Yrityksille

Hyvää imagoa ei luoda tyhjällä vatsalla. Säväytä asiakkaitasi, piristä kokousta tai kiitä työntekijöitä heidän työpanoksestaan maittavan ruuan ja näyttävien tarjoiluiden avulla. Tarjoamme catering-palvelua jopa isompiinkin tilaisuuksiin Joensuun seudulla.

Toteutamme esimerkiksi:

  • Tilojen avajaiset
  • Vuosijuhlat
  • Asiakastilaisuudet
  • Kokoustarjoilut
  • Sesonki- ja teemajuhlat (esim. pikkujoulut, Halloween-bileet, länkkäribileet)

Räätälöimme

kattauksen

Räätälöimme sopivan kattauksen tilaisuuden ja asiakkaan budjetin mukaan. Pitopalvelumme hinnoittelu on reilu: maksat siitä, mitä tarvitset. Emme piilota ruuan 

hintaan muita kuluja, vaan tarjoilu, tilan koristelu, ym. palvelut hinnoitellaan erikseen. Tarjoilu voidaan toteuttaa buffet-pöytänä tai lautasannosteluna toiveidesi mukaan. Meiltä saa tarvittaessa tilaisuuteen myös astiastot, liinat, tilan koristelun; tai vastaavasti voimme toimittaa paikalle pelkät tarjottavat kertakäyttöastioineen. Jokainen tilaisuus on yksilöllinen.

Pata247 - Catering Juhliin yrityksille, Joensuu, Pohjois-Karjala

Liikumme

tilaisuutesi luokse

Liikumme tilaisuutesi luokse Joensuussa ja joensuun lähikunnissa; tarvittaessa kauemmaksikin. Tuomme lämpimän ruuan lämpöhauteissa myös juhlapaikoille, joissa ruuanlaitto- ja lämmitysmahdollisuutta ei ole.

Kauttamme onnistuu myös juhlapaikan koristelu ansaitsemaansa asuun. Kukkakoristeet toteutamme yhteistyökumppanimme Kukka- ja hautauspalvelu Kevätkaiho Oy:n kanssa.

Pyydä tarjous

Herkullisiin juhliin